Синютка і Ситник тролять один одного

Депутати Львівської облради не виділили коштів на реорганізацію структурних підрозділів та апарату ОДА

Голова Львівської ОДА Олег Синютка під час сесійного засідання Львівської обласної ради відверто потролив екс-першого заступника голови Львівської ОДА, депутата облради від ВО «Свобода» Йосифа Ситника.

Про це повідомляє кореспондент Дивись Інфо

Директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків повідомив, що для проведення скорочень у апараті та структурних підрозділах Львівської ОДА потрібно 4 мільйони гривень. За словами Демківа, ці кошти потрібні для проведення реорганізації, зокрема виплат компенсацій за звільнення.

Депутат Йосиф Ситник наголосив, що за півроку перебування на посаді голова Львівської ОДА Олег Синютка не прийняв жодного рішення про реорганізації структури Львівської ОДА.

Синютка своєю чергою наголосив, що «скорочення чисельності апарату Львівської ОДА буде більше, аніж скорочення у структурних підрозділах».

Натомість Йосиф Ситник нагадав, що від скорочення штату Львівської ОДА раніше декларувалась економія коштів у розмірі 7 мільйонів гривень.

На це голова ОДА Олег Синютка відповів: «Це ви зробили таку структуру, що нам треба було залучати експертів, щоб покращити структурні підрозділи».

Ситник прокоментував слова Синютки фразою: «Не перекладайте з хворої голови на здорову».

Він пояснив, що при Ірині Сех працював заступником тільки три з половиною місяці, а структура обласної державної адміністрації була затвердженою далеко до приходу команди Ірини Сех.

Натомість Синютка завершив цей тролінг словами: «Ви так мало попрацювали, а ми пожинаємо плоди дотепер».

У результаті депутати не прийняли відповідну програму, а тому не виділили кошти на реорганізацію структури Львівської ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: