Гурт «Океан Ельзи» закупив п’ять унікальних апаратів для вентиляції легень (фото)

25 лютого у Сан-Франциско (США) група «Океан Ельзи» відіграла ювілейний концерт, присвячений 20-літтю колективу під назвою «ОЕ - 20 років разом!», повідомили Дивись Інфо організатори.

За кошти від продажу квитків і футболок фондами Save Lives Together і Nova Ukraine було придбано 5 апаратів для штучної вентиляції легень, портативні респіратори, дихальні маски та мішки. Загалом було зібрано $22,724.37.

З продажу квитків на концерті було отримано $16,637.03. Фондом NovaUkraine через продаж футболок на концерті зібрано $562.97. Фонд SaveLivesTogether  додатково зібрав $5,524.37, а також він покрив усі витрати доставки закупленого обладнання в Україну. Загалом було придбано медичне обладнання на суму майже в $23,000 ($22,724.37).

За отримані кошти було придбано:

5 портативних апаратів штучної вентиляції легень для служби швидкої медичної допомоги (ІВЛ). Унікальність саме цього апарату полягає в тому, що він працює на компресі і не потребує балонів. Застосовувати його можна як для дорослих, так і для дітей. Такі ІВЛ використовуються в США і є найбезпечнішими у використанні під час транспортування або евакуації в екстремальних умовах. Ціна одного апарату майже $4,000;

  • лицьова дихальна маска для дорослих та дітей - 5 коробок по 10 масок;
  • система фіксації лицьових дихальних масок - 5 коробок по 10 масок;
  • дихальний мішок типу Амбу багаторазового використання;
  • одноразовий дихальний контур для апарату ІВЛ;
  • портативний аспіратор та розхідний матеріал;
  • транспортна евакуаційна дошка рентгенопроникна;
  • лицьова дихальна маска для дорослих та дітей;
  • система фіксації лицьових дихальних масок та інші необхідні розхідні матеріали.

Також буде повністю укомплектовано одну карету швидкої допомоги для cтанції швидкої медичної допомоги міста Димитров, відокремлений структурний підрозділ комунальної лікувально-профілактичної установи "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Апарати ІВЛ з усіма необхідними компонентами отримають такі лікарні та організації:

  • БО "Міжнародний Благодійний Фонд " Реабілітаційний центр Шпиталь Майдану"
  • Станції швидкої медичної допомоги міста Димитров
  • Центральна районна лікарня у смт Біловодськ, Луганська область
  • Перший добровольчий мобільний шпиталь ім. МІ Пирогова

цц ццц

 Довідка

NovaUkraine – це не прибуткова благодійна організація, зареєстрована в Каліфорнії, яка займається допомогою Україні та українському народу. Завдання НоваЮкрейн наступнi:

  • Розбудова громадянського суспільства в Україні;
  • Надання гуманітарної допомоги найвразливішим верствам українського населення;
  • Ознайомлення американського та інших суспільств з українською культурою.

Дізнатися більше про роботу фонду можна на сайті http://www.novaukraine.org/ та у фейсбуці     https://www.facebook.com/ novaukraine.org.

Фонд SaveLivesTogether був створений у відповідь на термінову гостру потребу у невідкладній медичній допомозі в регіонах України, що постраждали від наявного політичного конфлікту та війни. Метою Фонду є збір коштів для українських військовослужбовців, працівників служби швидкої допомоги та медичних установ, які лікують поранених та жертв кризової ситуації в Україні. Нагадаємо, що благодійний фонд SaveLivesTogether у кінці 2014 року вже передавав сучасне портативне обладнання на суму майже в $50,000. Також фондом у 2015 році вже було передано медичної допомоги в Україну на понад $260,000.  Дізнатися більше про роботу фонду можна на сайті www.SaveLivesTogether.org та у фейсбуці      https://www.facebook.com/SaveLivesTogetherUA.

Повний перелік:

цццц ццццц

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: