У Львові змінили графіки руху нічних маршруток

З 1 липня у Львові розпочали курсувати нічні автобуси. За підсумками першого тижня, найбільшим попитом користується маршрут із Залізничного вокзалу на Сихів, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

На кожному маршруті працює представник ЛКП «Муніципальна дружина», щоб зробити проїзд у нічний час більш комфортним та безпечним. Графіки автобусів на цей період постійно коригуються і оновлюються відповідно до міських умов. За усіма оновленнями можна стежити на сайті Центру міського сервісу (http://city-service.lviv.ua/).

«Ми контактуємо з місцевими підприємцями та залізницею із метою сформувати зручні графіки курсування нічних маршрутів, - зазначив Андрій Шевців, керівник Львівського міського осередку «Об’єднання «Самопоміч». – Коли сформуємо сталі графіки, плануємо розмістити їх на зупинках громадського транспорту. Також розглядаємо можливість створення мобільного додатку, через який кожен користувач зможе відслідковувати по GPS рух нічних автобусів».

Нагадаємо, з 1 липня у Львові курсують нічні автобуси за 7 маршрутами. Відтак, з 23:00 до 05:00 год Ви можете їздити містом потрібним Вам автобусом (із переліку наявних) за 8 гривень. Пільгові посвідчення у нічний час не діють.

Оновлені графіки маршрутів можна знайти на сайті Центру міського сервісу (http://city-service.lviv.ua/).

З усіма порадами та пропозиціями звертайтеся за телефоном (032) 253-34-56.

1Н 2Н 3Н 4Н 5Н 6Н 7Н

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: