Перевізники звинуватили у корупції посадовця з Львівської ОДА (відео)

Сьогодні, 15 липня, представники АТП зібралися під стінами Львівської ОДА донести до влади свої вимоги. Вимагають справедливості та рівних умов для усіх, пише Західнет

Дорогу біля адмінбудівлі на Винниченка пікетувальники не перекривали. Близько десятка автобусів припаркували обабіч дороги. З транспарантами у руках водії та представники автопідприємств вимагали у голови ОДА Олега Синютки відреагувати на корупцію серед посадовців. Зокрема, директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства Андрія Щеп'яка вони вимагають звільнити за свавілля.

«Цей керівник почав ділити перевізників, які працюють на міжміських, внутрішньоміських маршрутах, на чорних і білих. Одним дозволено все, а інших ставлять у певні позиції і рамки, що веде до знищення підприємств», – розповів керівник автопідприємства «Транс-Спорт» Віктор Мадей.

Перевізники збурилися після перевірок на автобусних маршрутах у Львівській області з транспортною інспекцією та працівниками технічного нагляду ДАІ.

Під час перевірки пан Щеп'як надав недостовірну інформацію і увів працівників ДАІ та транспортну інспекцію в оману, вважають пікетувальники. Після чого, він попросив скласти акти на перевізників, які працюють на стрийському напрямку та заїжджають на приміський вокзал. Це сталося напередодні чергового конкурсу на маршрути.

Перевізники передали голові адміністрації свої вимоги.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка запевнив: «Ми домовилися, що конкурс перенесуть для вивчення додаткових обставин. І докази перевізників в мене викликали сумніви. З цього приводу я призначив службове розслідування».

Перевізники ж твердять, якщо до їхніх вимог не дослухаються, обіцяють наступного разу провести свою акцію протесту значно радикальніше – перекрити дорогу біля адміністрації більшою кількістю автобусів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: