Аваков не виключає, що вибухи біля райвідділків у Львові влаштували імітатори "Правого сектору"

Арсен Аваков вважає, що певна громадська організація, яка влаштувала у Львові два вибухи, могли навмисно імітувати дії "Правого сектору"

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив під час прес-конференції у місті Самборі Львівської області, відповідаючи на запитання, чи підтверджується "мукачівський слід" подій у Львові, передає УНІАН.

“Не хочу коментувати це питання, бо воно на грані емоцій і спекуляцій. Є така точка зору, що вибухи провели представники однієї з відомих організацій, але є й інша точка зору — інспірувати, що це пов'язано з представниками громадської організації - імітуючи дії “Правого сектору”, - заявив міністр.

Він також наголосив, що передусім варто дочекатися результатів слідства, “воно йде інтенсивно, у Львові перебуває один із заступників міністра, один з кращих криміналістів України”.

Після завершення прес-конференції на площі біля Самбірської міської ради на міністра Авакова очікувало близько сотні людей, серед яких до 25 активістів “Правого сектора” із прапорами та символікою організації.

Після спілкування з громадою, яка оточила щільним кільцем міністра, люди почали поступово розходитися і Аваков відбув до Львова. Очікуваного приїзду колони автомобілів зі Львова з невідомими особами, які мали намір зустрітись з міністром, про що журналістів повідомили громадські активісти Львова, не відбулося. Судячи з усього, колона автомобілів до Самбора так і не прибула і якою була мета цих людей - не відомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: