За перше півріччя 2015 року ми реалізували лісопродукції на 366 млн грн, - Дейнека

Про це сьогодні, 5 серпня, під час прес-конференції розповів начальник управління Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, повідомив кореспондент Дивись.Інфо

За словами Анатолія Дейнеки, за перше півріччя 2015 року Львівське ОУЛМГ реалізувало лісопродукції на 366 млн грн, з яких 224 млн грн дали експорті поставки (майже 60%). На експорт було ж реалізовано третину продукції від загальної заготівлі, продукція, яка не була викуплена на біржових торгах.

Також Анатолій Дейнека додав, що кількість планових рубок не зменшиться.

«Обсяг рубок визначається Всеукраїнським об’єднанням «Укрдержліспроект». Ця проектна організація розраховує обсяги рубок на 10 років по кожному державному лісогосподарському підприємству, виходячи з вікової структури лісу. Лісгоспи мають чітко розписані мапи, скільки можна зрубати деревини на принципах постійного невиснажливого користування. Якщо виходити з нормативної бази, яка є на сьогодні, протягом найближчих 10 років обсяги рубок будуть сталими (це 1,3 млн куб. метрів деревини на Львівщині), а далі будуть збільшуватися», – сказав А. Дейнека.

Зазначимо, що торік лісгоспи Львівщини реалізували на експорт 315 тис. кубометрів деревини, з якої половина – ділова деревина, інша половина – низькосортна дров’яна деревина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: