Нові полісмени у Львові уже попрактикувались (фото)

Сьогодні, 22 серпня, о 13:45 у Львові на вулиці Григоренка, 1 сталась ДТП. Символічно, що у цьому будинку розташоване ГУ МВС України у Львівській області, тож новоспечені полісмени самі напросились, щоб побути на оформленні ДТП та побачити роботу на практиці. Саме ж ДТП відбулось у них на очах. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на спільноту "Варта-1".

Водій автомобіля "Ланос" влетів у автомобіль "Мазда" і втік із місця ДТП.

"Варта-1" закликає усіх, хто має інформацію про водія, який спричинив ДТП, скинути очільнику спільноти Ігорю Зінкевичу для передачі інформації у ДАІ Львова.

"Заодно відбулась і практика нових поліцейських напередодні присяги. Що цікаво, вони самі напросились, щоб побути на оформленні ДТП та побачити усю роботу на практиці", - пише голова спільноти "Варта-1" Ігор Зінкевич.

Громадський активіст, очільник "Варти-700" Наталка Шелестак також стала свідком цього ДТП.

У своєму Фейсбуку Наталія пише: "Завтра будуть складати присягу Львівські хлопці і дівчата з Нової поліції! Сьогодні мала можливість спостерігати як вони стояли і черзі за посвідченнями і біля управління сталося ДТП з потерпілими.

Бачили б ви як вони швидко побігли туди і пробували допомагати потерпілій, як яро охороняли місце події , а коли слідчий почав оформляти ДТП ( а так сталося,що він тренер по дисципліні оформлення ДТП в деяких групах) - не відходили від нього ані на крок - вдивлялися в схеми, дивилися процедуру оформлення.

Вони кльові, молоді, позитивні. Питалася як настрій - кажуть бойовий. Я щиро бажаю їм успіхів і маю великі надії на цих молодих людей! Хоча чудово розумію, що помилок буде маса. Але не робить помилки тільки той, хто нічого не робить!"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: