Україна будує своє європейське майбутнє під нашим українським стягом, - Яценюк (фото)

Сьогодні, 23 серпня, у День Державного Прапора біля Львівської обласної державної адміністрації відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапору України. Одночасно були підняті національний прапор України та шість бойових знамен українських військових формувань із зони антитерористичної операції. Участь у заході взяли Прем’єр-міністр України, керівництво Львівської області та міський голова Львова.

«Від моменту проголошення незалежності пройшло вже більше двадцяти років. Настав час, щоб був прийнятий Закон України «Про Державний Прапор», і такий закон буде внесено до парламенту. Цей закон передбачає повагу до прапору, закон, який визначає, що у кожній державній установі повинен висіти Державний Прапор, адже він є символом нашої єдності та незалежності, і є вірою в наше майбутнє. Частиною цього закону, має бути введення присяги на вірність України, де кожен українець складає присягу на вірність український державі, присягу не тільки словами, а й серцем і духом, присягу країні, яка бореться, яка перемагає, яка не зламна. Наш прапор і наша незалежність це не розривні поняття. Під цим прапором воюють наші вояки проти російської агресії, цей прапор є нашим символом і нашим знаком впевненості в тому, що роки історії українського прапору означають, що Україна має не тільки історію - Україна будує своє європейське майбутнє під нашим українським стягом»,- Арсеній Яценюк, Прем’єр- міністр України

Зокрема розгорнули прапори Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, 45-го полку Національної гвардії України (дислокується у Львові), 703-го інженерного полку Збройних Сил України, 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ ЗСУ (м. Броди), 24-ї механізованої бригади, 3-ї аеромобільно-десантної роти 1-го аеромобільно-десантного батальйону 80-ї окремої аеромобільної бригади.

Також після підняття Державного Прапору України відбулось покладання квітів до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: