Садовий взявся за внутрішньоквартальні дороги і тротуари (фото, відео)

Про це сьогодні 25 серпня під час брифінгу на тему: «У Залізничному районі тривають активні ремонти внутрішньоквартальних доріг та тротуарів. Облаштування плиткою ще одного двора» сказав мер міста Андрій Садовий, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

У Львові на вул. Головатого, 5 тривають ремонтні роботи внутрішньоквартальних доріг та тротуарів. Загальна площа об'єкту становить 2053 м. кв., з яких 254 м. кв. – тротуар, а тип покриття  бруківка.

За словами мера міста, всі міжквартальні дворики мають бути у належному стані.

«Наше завдання, аби всі міжквартальні дороги та тротуари були у належному стані. Наразі ми облаштуємо цей сквер і зробимо відпочинкову зону для місцевих. Вартість робіт становить 995 тис. грн. Через 10 днів ремонтні роботи вже будуть завершені, - сказав Андрій Садовий.

Також цьогоріч у залізничному районі запланували відремонтувати міжквартальні дороги та дворики на вул. Садовій, 25 та вул. Патона 2/3 2/6 2/2 2/5 2/7 та хідники на вул. Городоцькій-Головатого, вул. Кульчицької (непарна сторона) та вул. Любінській (парна сторона)

Цього року у Залізничному районі вже відремонтовано 7844,6 м. кв. тротуарів, на сум близько 3,66 млн. грн., та 6833,1 м. кв. доріг, на суму 2,74 млн. грн. Загалом у бюджеті на ці роботи передбачено 11,49 млн. грн., з яких вже використано близько 6,4 млн. грн.

Нагадаємо, що від початку року в місті відремонтовано понад 140 тис. кв. м. міжквартальних доріг і тротуарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: