Львівські депутати вимагають відставки Авакова

27 серпня на сесії Львівської міської ради прийнято звернення до керівництва держави від Львівської міськради, щодо злочинного та безпідставного звинувачення двох київських активістів - Андрія Медведька та Дениса Поліщука у вбивстві Олеся Бузини. Про це Дивись Інфо повідомив Любомир Мельничук

"Андрій Медведько і Денис Поліщук – хлопці, активісти з Києва. Саме на цих двох патріотів Міністерство внутрішніх справ на чолі з міністром Аваковим нахабно «вішає» вбивство одіозного Олеся Бузини.

За часів режиму Януковича політичні замовлення в судах були виразною ознакою диктатури ! І очевидним є факт, що досі у судовій та правоохоронній системах процвітає корупція, а головний метод впливу держави це репресії.

Саме від репресій і фабрикувань потерпіли ці два хлопці. Поки вулицями українських міст їздить нова розрекламована Поліція, Міліція тим часом продовжує успішно працювати за старою схемою.

Бузину застрелили 16 червня 2015 року, а вже 18 червня Аваков, ще До! вироку суду оголосив винними у злочині Медведька і Поліщука. Не зважаючи те, що обидва хлопці мають алібі – на момент вбивства перебували у зоні АТО. До речі, Медведько – боєць добровольчого батальйону «Київ-2», а Поліщук –командир взводу 54 окремого батальйону.

Затримання бійців міліція, за вказівкою Авакова, провела з порушенням усіх правових норм. Жодних протоколів затримання не складали,хлопців фактично викрали, їхні помешкання обшукали, а зізнання у відділку - «вибивали» силою. Про що затримані розповіли згодом.

Вже пізніше суд Медведька і Поліщука арештував. Хоча під час судового процесу адвокати хлопців вказували на велику кількість фальсифікацій з боку слідства, які підтверджують відверте фабрикування справи.

І, як не дивно, суддями та слідчими у цій справі є одіозні персони - ручні пси режиму, які за вказівкою арештовували і засуджували активістів Революції гідності в Києві.

Ані міліція, ані суд не діють справедливо та прозоро у цій справі. Та й не можуть діяти, бо справою займаються скомпрометовані правоохоронці! І намагаються запроторити активістів до в'язниці будь-якою ціною!

Ми вимагаємо від Керівництва держави припинити політичні переслідування українських патріотів, а продажних та брехливих суддів, міліціонерів і слідчих, причетних до справи Медведька і Поліщука – притягнути до кримінальної відповідальності.

Вимагаємо також невідкладно розглянути питання про відставку Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, під керівництвом якого Міністерство і надалі провадить репресії над українськими патріотами!", - йдеться у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: