Зозуля відзвітував за перший тиждень роботи патрульної поліції Львова (відео)

Сьогодні 31 серпня відбувся брифінг за участю начальника Управління патрульної служби МВС України у місті Львові капрала поліції Юрія Зозулі, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

За словами керівник патрульної поліції Львова Юрія Зозулі, перші  робочі дні видалися надзвичайно важкі.

«Я дуже задоволений роботою свої патрульних, що стосується ситуації на дорогах, то за перший тиждень поліція Львова зупинила 20 автомобілів, водії яких були в алкогольному сп'янінні і оформлено 79 ДТП. По адміністративних порушеннях, то патрулі оформили 14 крадіжок, 7 людей затримано за нанесення тілесних ушкоджень, 14 випадків за статтею хуліганство.

Також шеф львівської поліції вибачився за те, що порушив правила дорожнього руху у Рівненський області

«У Рівненській області, коли я їхав сюди на початок роботи нової патрульної служби, мене зупиняв наряд ДАІ за перевищення швидкості, я надзвичайно поспішав, я не бачу тут ніякої великої проблеми, я вийшов, на мене склали протокол, я його підписав і сплатив штраф. Я за це вибачаюся, я дійсно поспішав», - сказав Юрій Зозуля.

Юрій Зозуля додав, що ще півроку тому всі працівники патрульної служби були звичайними громадянами і не мали ніякого стосунку до служби. І більшість з них мали помилки в житті, штрафи чи ще щось. «Рішення піти в патруль – це означає змінити не тільки країну, а змінити ще й себе. Ми з цим погодилися, ми взяли на себе це зобов’язання», – зазначив головний патрульний міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: