Якщо провладні партії далі утримуватимуть свої рейтинги, то Революція Гідності лишила одних баранів, - Дроздов

В Україні померла коаліція. Про це пише журналіст Остап Дроздов, передає Дивись Інфо

Коротко й по суті:

1. В країні померла коаліція. Її не існує, вона розпалася. Її ніхто не перекупляв і ніхто не подрібнював. Вона померла в природній спосіб передовсім тому, що на самому старті обєднувала непоєднувані між собою хитрови...бані фракції, які по кожному голосуванню ходили одна до одної у пошуках гривні, а на загал називала це правлячою коаліцією.

2. В країні створилася нова коаліція. Порошенко + Яценюк + ОпоБлок. Типова ширка. Ось такі реалії. Я б цілком спокійно до цього поставився - якби не Революція Гідності 2014 року. Сьогодні парламент розстріляв революцію. А це вже серйозно. Один діяч із Банкової уже разочок плюнув в душу народу. Історія вчить тОму, що вона нічого не вчить.

3. Пане Порошенко: якщо ви в парламенті не маєте голосів і берете їх в ОпоБлоку - то ви перейшли рубікон. У вас краща зачіска, гостріший розум і шикарна англійська, але ви стали януковичем. Він теж висмикував голоси у тих, у кого висмикується. Один до одного. Він у Ростові, мабуть, оцінив "красоту ігри". А покійний Чечетов, мабуть, з того світу захоплено співає вам свою народну "мы их развели как котят".

4. Пане Яценюк, вас і вашої політичної сили уже не існує. Для яйцеголових повторю по складах: не-іс-ну-є. Вас немає, ви привид, ви фантом. Ви - статистична похибка в рейтингах і антирейтингах. Вас не існує. Ідіть з Богом на цвинтар спочилих ілюзій і не ганьбіться.

5. Отого хлопця з Нацгвардії, якого застрелили нині під парламентом, убили вони - ті, хто захотів бавитися в жити по-старому. Вічна память цьому невинному убієнному через безсовісних політиків, які отак легко можуть вивернути всю душу людям. І навіть оком не моргнути.

6. Нарешті все стало на свої місця. Політики оголилися повністю, і лише сліпий-глухий-дурний баран уже не зрозуміє, ху із ху. І я дуже хочу подивитися на те, як суспільство відреагує. Якщо провладні партії далі утримуватимуть свої рейтинги, то я, чесно кажучи, капітулюю перед усіма і готовий буду визнати, що Революція Гідності дійсно забрала найкращих і лишила одних баранів.

7. ПрОклята країна.

Коротко й по суті:1. В країні померла коаліція. Її не існує, вона розпалася. Її ніхто не перекупляв і ніхто не подрібн...

Posted by Ostap Drozdov on 31 серпня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: