У Львові відбудеться матч Україна - Білорусь. Як курсуватимуть шатл-баси

За словами начальника управління транспорту і зв’язку ЛМР Віктора Щира, для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які з 17.00 до 19.00 год. відправлятимуться з площі Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка до автовокзалу. Після завершення матчу з 21.00 до 23.00 год. автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Петрушевича та до кінотеатру ім. Довженка. Про це повідомляє кореспондент Дивись Інфо

«В стандартному режимі ми виставляємо два додаткових маршрути: до початку матчу шатл-баси курсуватимуть з площі Петрушевича (чотири автобусів на довіз людей і шість – на вивіз) та від кінотеатру імені Олександра Довженка (шість автобусів на довіз і вісім–  на вивіз глядачів) до вулиці Вернадського», - повідомив Віктор Щир.

Окрім цього, Віктор Щир додав що тролейбуси: на трьох маршрутах – №3, №25 та №20 – будуть працювати як і в будні дні. На автобусних маршрутах №3А, №10, №25, №40 також не зібільшиватиуть кількість машин на всіх маршрутах.

Нагадаємо, 5 вересня о 19 годині на "Арені-Львів" відбудеться матч між збірними командами України та Білорусії з футболу у рамках відбіркового етапу турніру УЄФА "Євро-2016".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: