У понеділок в Стрию відкриють меморіальну дошку загиблому в АТО Павлу Ковалю

7 вересня о 12.00 в місті Стрию за адресою вул. Колесси, 12 (ЗОШ 1-3 ст. №7) відбудеться відкриття пам’ятної меморіальної дошки загиблому в АТО старшому солдату Павлу Ковалю. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА.

Чоловік загинув 7 серпня 2014 року в м.Сніжне Луганської області під час одного з обстрілів бойовиків. Залишилася вдовою його дружина Анастасія, а син Юрчик – півсиротою. Поховали Героя на Стрийському цвинтарі поряд з могилою матері. Павло Коваль прожив усього 25 років, але він став в один ряд з Героями нашої держави, які захищали її суверенітет та незалежність.

Павло народився 1989 року в м.Стрию. Закінчив середню школу № 7, в якій свого часу навчався Провідник української нації Степан Бандера. Пізніше навчався в ПТУ №8. До мобілізації працював інженером відділу підготовки виробництва на підприємстві «Леоні».

Рік перед його мобілізацією померла мама, перед тим батько. Він був серед перших вояків, які ще весною 2014 року опинилися на передовій. Його друзі, побратими розповідають, що він був доброю, порядною, ввічливою людиною, вірним і сміливим бойовим товаришем, неодноразово рятував життя інших людей разом з медиками 24-ї механізованої бригади Збройних Сил України.

За героїзм Президент України Петро Порошенко нагородив Павла Коваля Орденом «За мужність» 3 ступеня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: