У Львові відбудеться форум "Місто. Транспорт. Екологія"

У Львові відбудеться форум "Місто. Транспорт. Екологія". Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Львівської торгово-промислової палати.

Сучасне місто – місце концентрації людських, інформаційних, грошових ресурсів та потоків. Водночас це неповторний культурний простір, який, не втрачаючи своєї автентичності, має відповідати певним стандартам комфорту. З огляду на неприродній рівень концентрації негативних впливів на навколишнє середовище та здоров’я людини, у місті необхідно обирати та впроваджувати найбільш екологічні та інноваційні рішення задля його сталого розвитку.

З метою презентації, обговорення та промоції рішень екологічно збалансованих та інноваційних рішень для створення комфортного міського простору Львівська ТПП за підтримки Німецько-українського партнерського проекту у сфері бізнесу організовує Форум «Місто. Транспорт. Екологія».

Дата проведення:         23 вересня 2015 року

Початок:                             10.00

Місце проведення:      Львівська торгово-промислова палата (Стрийський парк, 14).

У рамках Міжнародного Форуму «МІСТО.ТРАНСПОРТ.ЕКОЛОГІЯ» відбудеться Конференція з питань екологічного транспорту й міської інфраструктури та Контактна біржа: дво- та багатосторонні переговори підприємців, презентації як учасників конференції, так і всіх, хто зацікавлений у налагодженні контактів. Діятиме Експозиційний стенд Форуму, де учасники розмістять зразки своєї продукції, товарів, виробів, інформаційні  та рекламні матеріали.

У Форумі візьмуть участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування; підприємств й організацій, що можуть запропонувати місту екологічні та енергоефективні рішення, технології; представники соціального підприємництва; наукових та навчальних закладів; галузевих асоціацій, екологічних організацій; фінансових установ та організацій.

Тематика конференції охопить питання: інноваційні технології створення комфортного міського простору; «зелений» транспорт – електромобілі, міський електротранспорт, велосипедна інфраструктура; енергоефективне вуличне освітлення; благоустрій парків; міське водопостачання та водовідведення; ефективність комунальних підприємств; участь громад у створенні обличчя міста через ОСМД.

Акредитація журналістів за тел: + 38 032 295-63-17, e-mail: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: