Вахтанг Кікабідзе дасть у Львові концерт «На біс!» (фото, відео)

6 жовтня на сцені Львівської опери вдруге за цей рік відбудеться великий сольний концерт легендарного грузина Вахтанга Кікабідзе. У березні знаменитий співак та кіноактор уже збирав аншлаг у Львові, відтак на численні прохання своїх прихильників приїде у місто Лева з концертом «на біс!» - «Мої немодні пісні…». Початок виступу – о 19:00. Про це Дивись Інфо повідомила журналіст Галина Гузьо.

Концерт Вахтанга Кікабідзе 6 жовтня у Львівській опері відбудеться у рамках Днів грузинської культури у Львові. У своїх інтерв’ю і навіть на сцені цей великий друг України ніколи не приховує свого захоплення нашою країною і свого болю з приводу подій останніх двох років. Свій березневий концертний тур містами нашої країни Кікабідзе присвятив не тільки власному 75-річчю, а й Небесній Сотні. «Ще рік тому я пообіцяв: якщо поїду з концертами до України, вони будуть в пам'ять про тих молодих хлопців, - каже Вахтанг Кікабідзе. – Ми їх пам’ятаємо і будемо ще довго пам’ятати – поки існує Україна. А вони… Може, вони нас почують?».

На сцені Вахтанг Кікабідзе – надзвичайно позитивний і чесний, а в його піснях – багато життєвої мудрості і філософії на щодень: «Мои года – мое богатство», «Я жизнь не тороплю», «Песня о друге», «Молитва»… Хіти з радянських кінофільмів, пісні Володимира Висоцького, Булата Окуджави та власні композиції – і це ще не все, чим радує артист свого слухача. На своїх концертах, які тривають понад дві години, такий близький і зрозумілий багатьом Буба відверто спілкується з публікою: розповідає про свої життя і творчість, про ставлення до подій за вікном. «Для Путіна я - також бандерівець і фашист, адже підтримував Майдан. Горджусь цим!», – зокрема, зізнається Вахтанг Кікабідзе.

Гастролює Кікабідзе разом із інтернаціональним ансамблем у складі грузина, вірменина, азербайджанця та француза. Спеціально для концертів Україною Буба і його група підготували пісенний сюрприз – легендарну «Червону руту» Володимира Івасюка - грузинською та українською мовами! Зал співає хором!

Побачити і почути, як у березні 2015 року на концертах в Україні Вахтанг Кікабідзе співав «Червону руту», можна тут:

 

Фото: Євген Кравс

Ціна квитків на сольний концерт Вахтанга Кікабідзе на сцені Львівської опери 6 жовтня – від 190 до 1050 грн. Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Театру ім. Лесі Українки; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ" та ін.

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: