Власник кінної карети дав пояснення щодо інциденту, який трапився минулої неділі

Сьогодні в приміщенні міської ратуші відбулася зустріч представників міської ради із власником кінної карети, з якою минулої неділі трапився інцидент. Під час зустрічі власник надав керівнику департаменту розвитку свої письмові й усні пояснення щодо ситуації та представив Акт обстеження Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Попри це, місто скерувало запити у названу структуру, поліцію та Санепідслужбу, аби перевірити обставини випадку та отримати підтвердження щодо умов, у яких живуть коні. Також власника карети зобов’язали публічно показати умови утримування журналістам. Він погодився на це у будь-який зручний для всіх час.

Як пояснив власник карети, випадок стався у пішохідній зоні в центрі міста: кінь злякався автомобіля, який під’їхав надто близько, та не постраждав. «За участю моєї карети стався інцидент – у пішохідній зоні їхав автомобіль і дуже близько під’їхав до карети, внаслідок чого кінь спіткнувся та опустився на бруківку. Візник, який у той час керував каретою, повідомив, що надав допомогу коневі, аби він піднявся, поінформував поліцію про обставини події. Водій авто з місця події втік. Травми коневі завдано не було». За словами власника карети, він надає відповідні послуги з 2007 року.

Контакти для ЗМІ: Літовченко Василь Олександрович; вул. Очеретяна, 37; тел. 0974741831.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: