Голова сільради пішов у морпіхт

Сержант морської піхоти Кульчицький

Самим розповсюдженим кремлівським інформаційним вкидом в український медіа-простор є твердження, що мовляв Україну нема кому захищати. Нібито все. Справжні чоловіки закінчились. Нема кому в армію йти. Адже всі поховались, хто за татові гроші, хто за мамину спідницю а хто за державну «бронь», повідомив Дивись Інфо Тарас Грень, Регіональний медіа-центр МОУ (Львів).

Щоб розібратись в цій відвертій брехні пропоную спертись на факти. От наприклад сержант морської піхоти Андрій Кульчицький, якого ви бачите на знімку. Ви ніколи не вгадаєте ким є цей мужній веселий українець в своєму цивільному житті. Він – голова селищної ради села Камяна Балка Миколайївської області. Те, що Андрій користується великою повагою односельців, і має репутацію порядної людини та гарного господаря, є той факт, що головою сільради він вже 13 (!) років!

Звичайно, з огляду на свою посаду він не мав йти до долав Збройних Сил України. Однак…

  • Скажіть, ну от як це буде виглядати в селі, якщо я, молодий здоровий чоловік залишусь дома, а хлопці підуть служити, - наголосив він. – Я переконаний приклад потрібно показувати з себе! Тому я звернувся у військкомат з вимогою зняти мою «бронь». Таким чином опинився в морській піхоті Збройних Сил України. За свій вчинок не шкодую. Бо, на моє переконання, служити мають всі.

Примітно, що з села, яким керує цей чоловік на мобілізацію відгукнулись майже всі військовозобов’язані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: