Львів опустився до рівня низькопробної маскультури, - Парубій

Львів опустився до рівня низькопробної маскультури, місто перетворилось на дешевий генделик. Про це сьогодні, 16 вересня, під час прес-конференції учасників VI Форуму громадських організацій Львівщини на тему: «Роль громадських організацій Львівщини у місцевих виборах 2015 року» голова секретаріату Конгресу української інтелігенції Львівщини Володимир Парубій, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

За словами Володимира Парубія, Львів опустився до рівня низькопробної маскультури, перетворивши місто на дешевий генделик.

«Наше місто перетворюється не для львів'ян: скандальні незаконні забудови, нищення історичної архітектурної спадщини, корупція, занедбаний житлово-комунальний фонд. Якщо ми хочемо жити у нормальному цивілізованому місті, ми мусимо усе це зупинити і відповідно місто повинно мати справжнього господаря», - сказав Володимр Парбій.

Також Володимр Парубій додав, громадські організації написали резолюцію форуму і утворили робочу групу, яка працюватиме під час виборчої кампанії. Представники найбільших організацій стежитимуть за прозорістю виборчого процесу на Львівщині.

«Головна мета резолюції, аби не допускати взаємопоборювання у національному-патріотичному таборі. Домогтися реального контролю громадськості за виборчим процесом. Нещадно засуджувати будь які форми підкупи виборців. Очистити депутатський корпус від антиукраїнських сил: не віддавати жодного голосу комуністам, колишнім есдекам і регіоналам. Домогтися відокремлення бізнесу від влади. Не голосувати за олігархів, незалежно від якого табору вони йдуть Створити робочу групу для координації виборчого процесу», - додав Володимир Парубій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: