Місто виділить земельні ділянки для будівництва житла для військових (відео)

Сьогодні, 19 вересня міський голова Львова Андрій Садовий та Міністр оборони України Степан Полторак підписали Меморандум, згідно з яким місто виділяє Міністерству оборони земельні ділянки для будівництва житла для військовослужбовців, які перебувають на квартирному обліку, та членів сімей загиблих учасників АТО. Житло будуватимуть за рахунок коштів державного бюджету або спільного фінансування державного бюджету та бюджету міста Львова.

«Місто виділяє землю для будівництва житла для тих хлопців, які пройшли війну, для тих сімей. І наші перші зобов’язання, і тут є повне порозуміння з Міністром, що ті сім’ї, де годувальник загинув на війні, де отримав поранення, і сироти – вони в першу чергу отримують житло. Це насправді дуже важлива угода, яка сьогодні введена в дію і рухаємося вперед дуже швидко

Є перша територія – це Підголоско. Там зарезервовано достатньо багато території і, власне, цей проект ми реалізовуватиме спільно з Міністерством оборони. Друга ділянка – це Рясне-2. Важливий фактор, що в іншій частині Рясне-2 ми розпочинаємо будувати Індустріальний парк, і з березня компанія СТР починає зводити корпуси. І тому отримавши житло у Рясне-2, люди одразу ж можуть мати якісну роботу. Бо 30 тис. робочих місць у виробництва - це мета, яку ми ставимо собі на наступні 5 років.. Маємо відновити потужний виробничий потенціал нашого міста», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: