У Львові розпочало роботу Почесне консульство Республіки Корея (відео)

У вівторок, 22 вересня, у Львові відкрили Почесне консульство Республіки Корея. В церемонії відкриття взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Сол Кьон Хун, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, дипломати, керівництво області та міста, громадськість.

"Ми завжди захоплювалися Республікою Корея, - зазначив Олег Синютка. - Її називають "азійським тигром". І недарма, адже економіка цієї країни впевнено та швидкими темпами йде вперед. Тому з одного боку ми повинні навчатися того, що створило сьогодні корейське економічне диво, з іншого – маємо пишатися своїми можливостями та позитивними кроками, які робить наше суспільство. Переконаний, що відкриття консульства дасть великий поштовх для залучення іноземних інвестицій на Львівщину та забезпечить багато робочих місць для мешканців області. Певний, що у нас попереду спільна, довга та важка праця, яка обов’язково дасть позитивні результати для Львівщини та наших народів".

Своєю чергою Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Сол Кьон Хун зазначив, що відкриття консульства є потужним сигналом для співробітництва. Адже одним із пріоритетних напрямків діяльності Почесного консульства є саме розвиток різногалузевої співпраці між бізнес-спільнотами України та Південної Кореї, зокрема створення сприятливого інвестиційного клімату для корейських інвесторів.

Крім того, завданнями Почесного консульства Республіки Корея у Львові є захист прав та інтересів громадян і юридичних осіб Південної Кореї, які перебувають на території України.

Очолив установу Почесний консул Ртіщев Владислав Вікторович, який 9 червня 2015 року офіційно визнаний Міністерством закордонних справ України Почесним консулом Республіки Корея.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: