На LvivCoffeeFestival збиратимуть кошти на медичне обладнання для Охматдиту

Завтра, 24 вересня, у Львівському палаці мистецтв стартує LvivCoffeeFestival. Щороку на фестивалі кави діє соціальна складова. Відтак, гривня із кожного вхідного квитка та  з продажу солодкої вати на фестивалі буде скеровано на оснащення  палати кардіологічного профілю 1 дитячого відділення ЛОДКЛ Охматдит. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Як повідомили організатори LvivCoffeeFestival, окрім коштів із вхідного квитка офіційний цукор фестивалю ТМ «Діамант» передасть усі кошти, зібрані з продажу солодкої вати під час  фестивалю кави, на потреби Охмадиту.

«Для надання ефективної допомоги та спостереження за станом здоров’я Пацієнтів із порушеннями ритму, вродженими та коригованими вадами серця, нам вкрай необхідне обладнання для моніторингу їх життєвих показників. Для здійснення цієї мети нам допомагають не байдужі люди»,- повідомила Куриляк Ольга, обласний дитячий кардіолог ЛОДКЛ Охматдит.

За її словами, організатор LvivCoffeeFestival - компанія ДікАрт, на початку року вже передала частину коштів для оснащення палати кардіологічного профілю педіатричного відділення ЛОДКЛ Охматдит, які зібрали в рамках проекту «Добра справа» на Фестивалі писанок.

Нагадаємо, традиційно в рамках фестивалю відбудеться тур кав’ярнями Львова, кавова ВелоМИЛЯ, виставка кавового обладнання та аксесуарів КаваEXPO, Кавовий ярмарок та ін.  Вартість квитка на фестиваль: 25 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: