У Львові відзначили найсумлінніших платників податків

28 вересня в приміщенні Будинку вчених відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу всеукраїнського рівня «Сумлінні платники податків – 2014», участь у якому взяв заступник голови Львівської обласної ради обласної ради Валерій П'ятак.

Вітаючи від імені голови Львівської обласної ради Петра Колодія, від себе особисто та від депутатського корпусу обласної ради, Валерій П’ятак побажав переможцям із таким здобутком і подякував їм за сумлінну працю.

«У вашій особі хочу подякувати тисячам підприємців, які своєю працею створюють благо для нашого села, нашого міста, нашого регіону, нашої держави. Ви не тільки сплачуєте податки та створюєте робочі місця, а ще й піднімаєте планку корпоративної культури і соціальних стандартів. Ви – найкраща реклама нашої країни, нашого регіону як інвестиційно привабливого куточка нашої держави. Ви – найкращий приклад того, що тут можна інвестувати і створювати якісний бізнес», – зазначив Валерій П'ятак.

Також Валерій П'ятак наголосив: «Оскільки ви працюєте чесно і професійно, то і держава провинна відноситися до вас чесно та професійно. І ми спільно створюємо таку державу».

Водночас, відкриваючи церемонію нагородження, Президент Асоціації платників податків України Грігола Катамадзе зазначив: «Податкова система України повинна бути прозорішою та зрозумілою для платників податків, адже мета України – стати економічно привабливою територією, де би податкове законодавство було максимально спрощеним».

Принагідно зазначимо, що Львівщина впевнено посіла перше місце в Україні за кількістю сумлінних платників податків. Переможців оцінювали за такими критеріями: фінансово-господарські результати підприємницької діяльності; рівень оплати праці; виробництво конкурентоспроможної продукції; кількість діючих, збережених та створених нових робочих місць та  повнота сплати податків і зборів.

Зокрема, від Львівщини були відзначені такі найсумлінніші платники податків:  ТзОВ «Бурова компанія «Горизонти»; ДП «Ен Джі Метал Україна» компанії Н. Граверсен Металварефабрік А/С»; НВК «Квант»; ТзОВ «Аркадія плюс»; ПП «Медичний центр «Інтерсоно»; ТзОВ «Самбірська сонячна станція-2»; ПАТ «ВіЕс Банк»; ТзОВ фінансова компанія «ЕКО-ДІМ».

Серед нагороджених були також представники двох підприємств із Івано-Франківської та трьох підприємств із Закарпатської областей.

Під час заходу також  було підписано Меморандум про партнерство та співробітництво між Територіальним відділенням Асоціації платників податків України та Головним управлінням Державної фіскальної служби України у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: