Синютка доручив до Дня захисника України відвідати усіх демобілізованих Львівщини

Напередодні Дня захисника України, який відзначають 14 жовтня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка доручив працівникам соціальних служб  відвідати кожного демобілізованого солдата Львівщини та визначити перелік проблем учасників АТО і в максимально стислі терміни допомогти їх вирішити. На цьому керівник області наголосив під час наради у понеділок, 28 вересня.

"До 14 жовтня слід відвідати кожного військовослужбовця, який повернувся з АТО. Ви повинні зайти у кожну домівку та визначити потреби наших солдатів, які захищали Україну на війні. Необхідно завжди пам'ятати про героїзм та самопожертву наших захисників у боротьбі з агресором", - сказав Олег Синютка.

Доручення адресовано усім службам Львівщини, які відповідають за соціальний супровід, реабілітацію, надання пільг демобілізованим учасникам АТО.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко у 2014 році підписав указ, відповідно до якого щороку 14 жовтня відзначатиметься День захисника України.

До слова, працівники соціальних служб відвідають також родини загиблих Героїв Небесної Сотні. Таке доручення голова ЛОДА дав за результатами зустрічі з сім'ями загиблих Героїв. На зустрічі обговорювали питання увіковічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, зокрема побудови меморіалу. А також  йшлося про допомогу у вирішенні соціально-побутивих проблем, надання пільг тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: