Львівщина приймає ІІІ етап Чемпіонату України з автораллі Rally Galicia

З 3 по 4 жовтня в районі смт. Східниця Федерація автоспорту України та Галицький автомобільний клуб за сприяння Львівської міської ради та Львівської облдержадміністрації проводять ІІІ етап Чемпіонату України з авторалі Rally Galicia, який цього року відрізняється новими швидкими трьохмірними гравійними доріжками.

На старт змагань виїдуть близько 40 потужних повноприводних ралійних автомобілів лідерів Чемпіонату України.

За словами організаторів, спеціально для глядачів в центрі Східниці буде облаштовано Парк Сервіс ралі (зона обслуговування спортивної техніки), де можна буде зблизька побачити ралійну техніку та подивитись на роботу механіків впродовж двох днів, окрім цього для зручності глядачів будуть облаштовані зони харчування, а також фан-зони вздовж спецділянок.

Перед початком етапу Rally Galicia 2 жовтня в смт. Східниця відбудеться V Етап Чемпіонату України з гірських гонок “Львівський стандарт”, який відбудеться на перевалі Борислав-Східниця. Під час тренувань з 8.00 до 10.00 год військові, які були у зоні АТО, матимуть змогу у якості штурмана проїхатись на ралійних бойових автомобілях.

3 жовтня з 17.00 до 18.45 год на перевалі Борислав-Східниця відбудеться Супер спецділянка ралі, де глядачі матимуть можливість зблизька спостерігати за напруженою боротьбою лідерів Чемпіонату України. Після цього етапу відбудеться урочиста церемонія відкриття змагань.

4 жовтня відбудеться змагання на спецділянках в районі Східниці.

Під час змагань буде проводитись збір коштів на закупівлю необхідних медикаментів для учасників АТО.

Брифінг щодо відкриття змагань відбудеться у смт. Східниця 3 жовтня о 15.00 годині у штабі ралі (Золота Баня). Прохання журналістів щодо акредитації та трансферу в смт Східницю сконтактувати з організаторами до 2 жовтня.

Контактні особи: Сергій Єженков, Святослав Кадоб’янський, тел.: 096 969-44-99

Детальна інформація про етап https://www.facebook.com/events/1626404720910634/, http://galadrive.com/,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: