У Львові затвердили інвестиційний проект для створення «Креативного кварталу»

Сьогодні, 1 жовтня, депутати Львівської міської ради на сесії затвердили Сесія інвестиційний проект для реалізації інвестиційного проекту «Креативний квартал», умов конкурсу і конкурсної документації з вибору інвестора, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

За словами начальника юридичного управління Львівської міської ради Гелени Пайонкевич, йдеться про територію трамвайного депо, розміщеного між вул. Небесної Сотні та вул. Сахарова.

«Наші умов інвестору такі – передати об’єкти нерухомого майна, терміном оренди на 50 років, доставити вимогу завершення реконструкції впродовж не більше 2 років і звільнити інвестора від орендної плати на час проведення реконструкції, оскільки так передбачає Цивільний Кодекс та Закон України «Про оренду державного та комунального майна». Зокрема, норма звучить таким чином, що орендар звільняється від орендної плати на весь час, коли він не може використовувати об’єкт за цільовим призначенням без своєї на це вини, - сказала Пайонкевич.

Для вибору інвестора збереться інвестиційна комісія. Інформація про оголошення конкурсу буде опублікована в газеті «Ратуша».

Проект «Креативний квартал» – це великий комплекс із коворкінгом, стартап-боксами, залами для майстер-класів та заходів, творчими майстернями, центром розвитку дітей, поштовим відділенням, прес-центром, екопарком, парковкою та іншим.

Планують, що це буде місце зустрічі, спільної роботи і розвитку львівських представників технологічних і креативних спільнот, а також підприємців та бажаючих стати ними.

Завдання проекту – запустити сценарій інноваційної економіки в країні, перетворивши Львів на Центр креативного підприємництва та Startup City.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: