Керівник області дав старт ІТ-хаусу у Львові

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка задекларував початок робіт із будівництва у місті Львові багатоквартирного житлового будинку для айтішників. Про це він у п’ятницю, 2 жовтня, заявив під час відкриття однієї із наймасштабніших ІТ-подій України – "Lviv IT Arena".

Йдеться про проект IT House, який передбачає зведення будинку на 72 квартири на вул. Студинського. Придбати помешкання там зможуть виключно IT-фахівці, причому майже за собівартістю. Будівництво планують розпочати восени цього року та завершити у II кварталі 2016-го.

"Дуже важливо, щоб ІТ-фахівці відчували підтримку влади на Львівщині. Ви не одні у своїй роботі і наше завдання – створити зручні умови. Тут ви зможете розвивати свій потенціал, почуватимете  себе найзатишніше та найкомфортніше", - зазначив у вітальному слові до учасників ІТ-форуму Олег Синютка. Голова ОДА також наголосив, що завжди готовий долучатись та супроводжувати подібні соціальні проекти на Львівщині.

Зазначимо, що вже другий за ліком форум "Lviv IT Arena" цьогоріч зібрав близько 1300 учасників та понад 100 спікерів з України та світу, які проведуть безліч цікавих воркшопів та доповідей на актуальні теми. Конференція має три тематичні потоки Product, Technology та Business, на яких програмісти, підприємці, топ-менеджери та стартапери ділитимуться досвідом та обговорюватимуть останні тенденції та інновації світу ІТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: