Дітям допомагають переходити через дороги

Перейти через дорогу стане легше. У місті стартувала акція «Жовтий добродій» - львів’яни у жовтих плащах з «льодяниками» в руках переводять дітей через дороги, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Спеціально навчені львів’яни чергуватимуть за 40 хвилин до початку уроків і переводитимуть дітей, які прямують до школи. Ця акція буде довготривалою. У Європі це є звичною практикою», - розповіла Олександра Паняк, керівник кампанії «Безпечне місто».

Як зазначили активісти, акція стартує вже цього тижня біля шкіл №69 (вул. Запорізька, 20), №48 (вул. Рубчака, 8) і №31 (вул. Княгині Ольги, 104). На черзі небезпечні ділянки поблизу шкіл №17 (вул. вулиця Мельника 1/3), №3 (вул. Генерала Чупринки), НВК ім. В.Симоненка (вул. В. Симоненка, 6).

«Ми обрали небезпечні ділянки доріг біля шкіл з динамічним дорожнім рухом, де відсутній світлофор. Це – місця підвищеної небезпеки і концентрації ДТП. Допомога школярам там особливо необхідна», - розповів активіст Мирослав Голяк.

Активісти просять зголошуватись батьків та небайдужих зголошуватися на чергування, адже небезпечних ділянок поблизу шкіл у Львові ще близько 10-ти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: