На Покрову львів’ян запрошують урочисто вшанувати захисників України

У свято Покрови, 14 жовтня, в Україні відзначають 73-у річницю створення Української Повстанської Армії та День захисників України. З цієї нагоди у Львові об 11.00 год. біля меморіалу Невідомому Вояку УПА на Марсовому полі (вул. І. Мечнікова) відбудеться урочисте підняття державного прапора, покладання квітів та екуменічна панахида. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

До участі запрошені: керівники львівських навчальних закладів, духовенство різних конфесій Львова, капелани, студентські, молодіжні та громадські організації, а також представники влади міста.

«Уже традиційно на Покрову, у день створення УПА, у Львові вшановуємо всіх наших захисників екуменічною панахидою за загиблими та покладанням квітів. Символічно, що саме цього дня вперше цього року святкуватимемо і День захисника України - свято усіх наших Героїв у минулому і сьогодні. Тож заохочуємо усіх львів'ян та гостей міста прийти і разом вшанувати тих, які не бояться віддати життя за рідну землю і своєю мужністю та відвагою показують приклад кожному, як потрібно любити Україну», - зазначає Євген Бойко, начальник управління внутрішньої політики ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: