За тиждень до виборів у Лисиничах зловмисники пограбували сільську раду

У селі Лисиничі, що у Пустомитівському районі у ніч на 18 жовтня група зловмисників проникла у приміщення сільської ради. Про це повідомив начальник Головного управління МВС у Львівській області Дмитро Загарія у понеділок, 19 жовтня, під час наради у Львівській ОДА.

"Зловмисники вщент знищили меблі та розтрощили комп’ютерну техніку, - розповів Дмитро Загарія. - Окрім того, вони викрали бланки свідоцтв про народження і  смерть".

За словами Дмитра Загарії, напередодні, у п’ятницю, 16 жовтня, близько 20 осіб погрожували голові сільської ради села Лисиничі. Зокрема, йшлося про те, що вони не допустять проведення місцевих виборів у селі та зроблять усе можливе для зриву виборчого процесу.

За інформацією правоохоронців на Львівщині зафіксовано 15 випадків порушення виборчого законодавства. У чотирьох з них порушено кримінальне провадження. Зокрема, провадження відкрито у Сокальському районі, Галицькому районі міста Львова, у Самборі та Трускавці. Усі решта випадки - адміністративного характеру.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: