Кошулинський розповів, як мерія Садового «послала» екологічну корпорацію зі Швеції

Кандидат на посаду міського голови Львова, «свободівець» Руслан Кошулинський розповів, що чотири роки тому він зустрічався з представниками потужної екологічної корпорації зі Швеції, яка мала намір вкласти гроші у проведення дегазації на грибовицькому сміттєзвалищі.

Про це він розповів сьогодні під час ефіру на телеканалі «ЗІК».

«Єдине прохання до міської влади було – дайте, будь ласка, листа, що ви не заперечуватимете, що наша корпорація працюватиме. 5 мільйонів євро – інвестиція, 30 робочих місць одразу. Через два тижні відповідь зі Швеції: «Пане Руслане, ви знаєте, такою гарною вишуканою англійською мовою від міської влади Львова нас ще, вибачте, ніхто не посилав. Відповідно, інвестор такого рівня більше ніколи до Львова не прийде», – зазначив Кошулинський.

На думку Кошулинського, хоча влада Львова вирішує проблему сміттєзвалища, але місто цього не відчуває. «Чи є сортування на грибовицькому сміттєзвалищі? Так. Там відсортовують пляшки, папір, метал з того сміття, яке викидають, але воно точно не йде у скарбницю міста. Це є неосяжний ресурс, постійний. Наприклад, Швеція купує сміття у Норвегії та Фінляндії. Кількість підприємців, які хочуть вкласти гроші у львівський сміттєпереробний завод, не вмістилася б у цій студії. Роками вони стоять і пропонують свої послуги, щоб ми могли отримати з того дивіденди», – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: