Поліція встановила осіб, підозрюваних у різанині в центрі Львова: дівчину затримали

Особи, які в ніч з 17 на 18 листопада вчинили злочин у центрі Львова на пр. Свободи, внаслідок чого від ножового поранення під час бійки загинув 19-річний хлопець, встановлені. Одна людина затримана.

Про це у у Facebook-спільноті «Варта 1» повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, пише Дивись.Інфо з посиланням на ZIK.

«Доповідаю громаді, що проведеними першочерговими оперативно-розшуковими заходами особи, які вчинили цей кривавий злочин, установлені. Дівчина вже затримана. На даний час проводимо заходи щодо затримання всіх інших учасників події. Щодо потерпілих: один студент Львівської політехніки, на жаль, помер на місці, інші троє, у задовільному стані перебувають у лікарнях», – написав він.

Нагадаємо, сьогодні вночі 19-річний львів’янин під час бійки отримав ножове поранення, яке стало смертельним. Ще троє юнаків з ножовими пораненнями госпіталізовані. На проспекті Свободи біля Оперного театру виникла бійка між групою молодих людей, серед яких була дівчина. Під час сутички двоє львів’ян віком 17 та 18 років отримали ножові поранення і госпіталізовані в лікарню.

Також цієї ж ночі близько на проспекті Свободи між молодими людьми виникла бійка, під час якої ножові поранення отримало двоє львів’ян віком 18 та 19 років. Один з юнаків від отриманого поранення помер до приїзду медиків, іншого госпіталізовано.

Крім того, вночі 18 листопада невідомі у Львові підпалили дільничний пункт поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: