У ЄС зацікавлені в отриманні Україною безвізового режиму, - єврокомісар

Сьогодні, 19 листопада, з робочим візитом до Львова прибула делегація ЄС, яку очолив Комісар з питань розширення політики та добросусідства Йоханнес Ханн. За словами Комісара, чіткою ціллю ЄС щодо України є впровадження безвізового режиму.

Повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Під час відвідин Міжнародного інвестиційного ланчу, який проходив в готелі Citadel Inn, Йоханнес Ханн повідомив, що Україна перебуває на правильному шляху, звичайно, попереду ще дуже багато роботи. "Ми донесли відповідним керівникам України, що потрібно зробити для того, щоб Україна отримала безвізовий режим. Дуже сподіваємося, що, щонайпізніше до кінця цього року, ми зможемо представити звіт, який буде мати певні попередні заключення і будемо сподіватися, що це будуть позитивні заключення, бо в нас є чітка ціль – безвізовий режим для України, але є певні методологічні процедури та принципи, яких нам потрібно дотримуватися. Безвізовий режим є також частиною впровадження Угоди про зону вільної торгівлі", - сказав Комісар ЄС з питань розширення та політики сусідства Йоханнес Ханн.

Окрім того, Комісар у Львові ознайомився з роботою львівського заводу «Електрон» та зустрівся зі студентами Українського католицького університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: