ЦВК надрукувала бюлетені для Маріуполя та Красноармійська

Центральна виборча комісія надрукувала 791 тис. бюлетенів для голосування на виборах в Маріуполі і Красноармійську Донецької області на 1 млн 122 тис. гривень.

Про це сказав голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський під час презентації такого бюлетеня, повідомляють "Українські новини".

"Сьогодні завершився процес виготовлення виборчих бюлетенів, вони готові до відвантаження в Маріуполь і Красноармійськ. Загальна кількість бюлетенів, які були виготовлені на поліграфкомбінаті "Україна", становить 790 850 бюлетенів... загальна вартість – 1 млн 122 253 гривні", – сказав він.

За словами Охендовського, за виготовленням та доставкою бюлетенів спостерігала спеціальна комісія, яка була сформована з представників усіх парламентських фракцій.

Загалом для Маріуполя були виготовлені 671 тис. бюлетенів, а для Красноармійська – 119 тис.

Охендовський заявив, що бюлетені будуть доставлені в Красноармійськ та Маріуполь не пізніше 25 листопада, а 26 листопада розпочнеться процес передачі бюлетенів на дільниці.

Він додав, що будівлі, де будуть знаходитися бюлетені, будуть забезпечені цілодобовою охороною СБУ та Національної поліції.

Як відомо, вибори у цих містах відбудуться 29 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: