На Львівщині розпочався відкритий конкурс на посади керівників районів

Обласна державна адміністрація оголошує відкритий відбір кандидатів на посади голів Бродівської, Мостиської, Самбірської та Сокальської райдержадміністрацій. Документи від осіб, котрі виявили бажання взяти участь у конкурсі, прийматимуться до 10 грудня 2015 року. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу Львівської ОДА

Зазначимо, що у відборі можуть взяти участь особи, які:

- є громадянами України;

- не досягли встановленого граничного віку перебування на державній службі (65 років);

- мають вищу освіту (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, магістр);

- мають загальний трудовий стаж роботи не менше 5 років.

Не допускатимуться до участі у конкурсі ті потенційні кандидати, щодо яких встановлені обмеження законами України "Про державну службу", "Про запобігання корупції" та "Про очищення влади".

Кандидатури на посади голів районних державних адміністрацій Львівщини відбиратиме конкурсна комісія, до складу якої входитимуть представники облдержадміністрації, інших місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також представники громадських організацій та експерти.

Відбір нових керівників районів відбуватиметься у кілька етапів. Спершу особи, які бажають взяти участь у відборі, повинні подати Комісії наступні документи:

- заяву та згоду на обробку персональних даних (зразок заяви);

- аплікаційну форму (аплікаційна форма);

- копії документів про вищу освіту (із додатками до диплому);

- копію паспорта громадянина України;

- копію трудової книжки.

За результатами розгляду кандидати на посади голів районних державних адміністрацій допускаються до проведення тестування. Ті з них, які успішно пройшли тестування, запрошуються на співбесіду із членами конкурсної комісії. Опісля, комісія затверджує список кандидатів, які можуть бути рекомендовані для призначення головою РДА. Кандидатури, відібрані конкурсною комісією, голова Львівської облдержадміністрації подасть на призначення Президентові України.

Нагадаємо, що відбір голів райдержадміністрацій на відкритому конкурсі ініціював голова Львівської ОДА Олег Синютка. До складу конкурсної комісії він також запросив представників Європейської Бізнес-Асоціації, ІТ-кластеру Львівщини та Українського католицького університету.

Контакти: відділ кадрової роботи та нагород апарату облдержадміністрації, тел. (032) 2999-119, 2999-597, 2999-492, email: [email protected]. (м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 232, 245).

Детально із порядком попереднього відбору кандидатів на посади голів районних державних адміністрацій Львівської області можна ознайомитись за посиланням: /upload/users_files/1/upload/Documets/Rozp_852_poryadok.doc

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: