Із Львівської ОДА звільняються Балицький, Лозинський і Захарчишин

У Львівській ОДА оголошено конкурси на посади керівників восьми структурних підрозділів. Кадрові пертурбації у ЛОДА пов’язані зі зміною структури – частину старих керівників звільнено, також оголошено конкурс на керівників нових підрозділів.

Про це 9 грудня у коментарі IA ZIK повідомив начальник відділу кадрів і нагород апарату ЛОДА Ігор Гарматій.

Зокрема, відкритий конкурс оголошено на посади п’яти директорів департаментів: міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва; економічної політики; паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження; дорожнього господарства, транспорту та зв’язку; екології та природних ресурсів, а також начальника управління туризму та курортів та директора Державного архіву Львівської області.

Окрім того, у розпочався конкурс на заміщення посади директора департаменту архітектури та розвитку містобудування – головного архітектора області.

«Причини – різні. Хтось звільнився, десь була вакансія, деякі нові підрозділи утворені. Після нового року у Львівській ОДА вводиться нова структура», – повідомив І.Гарматій.

За його словами, керівник департаменту екології та природних ресурсів Олексій Балицький звільняється з посади. Також з посади йде керівник департаменту економіки Василь Лозинський. Також іншу роботу шукатиме керівник департаменту міжнародного співробітництва та туризму Лев Захарчишин.

Також, за словами Гарматія, утворюються нові підрозділи – департамент ПЕК та енергозбереження, департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку, управління туризму та курортів. Департамент архітектури та містобудування буде у новій формі. Окрім того, була вакансія директора Держархіву у Львівській області – керівник звільнився ще влітку.

«Нова структура передбачає скорочення чисельності у середньому на 20%, утворення нових підрозділів, передачу повноважень від одних підрозділів до інших тощо», – прокоментував начальник відділу кадрів ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: