Львівські депутати вимагають покарати чиновників Садового

Керівництво Шевченківської районної адміністрації у Львові не контролювало процес виконання ремонту міжбудинкової  дороги  на  вулиці Шевченка. Роботи проводилися із грубими технологічними порушеннями.

Про це заявив депутат фракції «Народний контроль» у Львівській міськраді Михайло Дідух під час пленарного засідання.

«Ремонт дороги на вулиці Шевченка, 342, 346 та 348 (Рясне-1) проводили з грубим порушенням та із відхиленнями від проекту. Лише завдяки втручанню громади недоліки не вдалося сховати під шаром асфальту», – каже депутат.

Він наголосив, що інформацію про порушення  передали в управління контролю та аудиту, представники якого підтвердили вказані факти та склали акт. Опісля проект ремонту повністю змінили з урахуванням  вимог технологічного процесу.

За словами Дідуха, станом на сьогодні ремонтні роботи майже завершені. Втім досі мешканцям  десяти під’їздів не відкрили проїзд до будинку. Мовляв, проводять дорізку до стиків бруківки.

«Завершення ремонту відбувається дуже повільно. Через це страждає громада. Я вимагаю, щоб роботи виконали у найкоротшіші терміни. Також вимагаю, щоб стосовно посадових осіб за незалежне виконання посадових обов’язків вжили дисциплінарні заходи», – наголосив Михайло Дідух.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: