ЛКП "Муніципальна дружина" запустить у роботу шість нових відділів

Про це сьогодні, 28 грудня, під час брифінгу сказав директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль, повідомляє Дивись.Інфо.

За його словами, протягом 2016 року у ЛКП «Муніципальна дружина» планують запустити у роботу шість відділів. Наразі «Муніципальна дружина» займається забезпеченням охорони громадського порядку та комунального майна.

«Основним відділом буде - евакуація транспортних засобів. Він вже діє та заробляє кошти. В місті є чотири евакуатори, рішення про евакуацію транспорту ми не приймаємо, коли це потрібно зробити, викликають патрульних, які складають протокол і потім викликають евакуатор, - сказав Юрій Діль.

Також запустять у роботу відділ протидії стихійній торгівлі, адже зараз у кожному мікрорайоні із стихійною торгівлею борються 50 осіб.

«Цей відділ буде переформатований у групу осіб, яка працює щодня. Це буде 25-35 осіб, що матимуть фотоапарати і адмінпротоколи. У зв’язку з тим, що ми не можемо засвідчити особу, тому проситимемо створювати комісії із членів представників адміністрацій і поліції», – додав Юрій Діль.

Відділ ситуативний центр мета якого – це попередження правопорушень. Завдяки Ситуативному центру буде можливість ставити датчики на системи енергопостачання, водопостачання. Наразі вже відстежується відео з камер, що встановлені по лінії трамваю №2 і декількох у центрі міста. Також є зображення площі, де встановлена ялинка.

Відділ охорони об’єктів займатиметься охороною не лише комунальної власності, а й приватної, а також охороною масових заходів.

Відділ швидкого реагування відповідатиме на всі виклики від об’єктів, що під охороною. Зараз там працює 21 колишній учасник АТО.

Відділ контролю за благоустроєм займається охороною порядку в основному у центрі міста: площа Ринок і просп. Свободи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: