Радіо «FM Галичина» доєдналась до всеукраїнського дослідження GfK

Радіо «FM Галичина» - перша регіональна радіостанція на Заході України, яка стала новим учасником всеукраїнського дослідження радіослухання, що проводить компанія GfK, на замовлення галузевого об'єднання «Радіокомітет». «FM Галичина» приєдналась до дослідження у вересні цього року.

«Те, що в регіонах почали виділяти кошти на дослідження, свідчить, що радіо все голосніше та впевненіше заявляє про себе як про впливового та серйозного гравця на ринку, вважає Євгенія Курмаз, маркетинг-директор «Радіогрупи УМХ», що є одним із засновників «Радіокомітету»: «Маркетингове дослідження - річ не з дешевих, і нам радісно, що все більше учасників розуміє, що без чіткого портрета споживача складно створювати продукт. А це означає, що сам продукт скоро вийде на ще вищий якісно рівень. Як результат - зростання аудиторії, підвищення продажів конкретної станції та рівня довіри до радіо в цілому».

«Радіо «FM Галичина» − молоде радіо, але досягнуло чималого успіху і впевнено зайняло своє місце на радіоринку Західної України - зазначає Олександра Гнатик, директор ТРК «Галичина» - «FM Галичина» прагне ще більше розвиватись – вдосконалювати медіапродукт, територіально збільшувати своє мовлення, ставати ще кращим. Та ми усі знаємо як легко маніпулювати такими словами: улюблене, найуспішніше, найпопулярніше. Проводячи це дослідження, ми хочемо представити документальні докази своїй аудиторії, клієнтам, нашим партнерам, що ми не просто добре стартували, а й активно та успішно розвиваємось».

Результати  дослідження стануть відомими вже в жовтні. Радіо «FM Галичина» обов’язково представить їх широкому загалу. Зазначимо, що Новий сезон на файному радіо стартує вже з 1 – го жовтня. Він проходитиме під гаслом: «Українське – це модно».

Коротка довідка:

«FM Галичина» розпочало мовлення в ефірі наприкінці 2010 року. На сьогодні радіомережа охоплює 14 частот: Львів 89,7 FM; Тернопіль 102,3 FM; Луцьк 89,8  FM; Стрий 107,9 FM; Новий Розділ 107,6  FM; Старий Самбір 102,7 FM; Борислав 102,9 FM; Броди 107,5 FM; Червоноград 103,0 FM; Радехів 103,6 FM; Турка 105,9 FM; Перемишляни 105,1 FM; Шацьк 106,7 FM; Славське 102,6 FM.

Цільова Аудиторія: мешканці  Західної України віком 30-55 років. Щодо музичного формату, то в ефірі радіостанції домінує українська музика фолк-етно-ска напрямку. Співвідношення української/іншомовної музики становить 70/30.

Прогнозована сукупна цільова аудиторія радіомережі понад 1 млн. слухачів.

Дослідження Radio Research проводиться на замовлення «Радіокомітету» з початку 2012 року за методикою DAR CATI (комп'ютеризоване телефонне опитування слухання за вчорашній день) серед населення віком 12-65 років у 90 містах із населенням понад 50 тис. осіб. Вибірка становить 47280 респондентів та репрезентує за регіонами, розміром населеного пункту, віком і статтю 16 млн українців. Вимірювання проводяться 36 тижнів на рік (за винятком святкових тижнів, коли радіослухання значно відрізняється), а щодня відбувається 190 інтерв'ю.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: