У Львові проведуть міжнародну конференцію щодо розвитку медичного туризму на Львівщині

Про це сьогодні, 16 березня, під час прес-конференції, розповів перший заступник голови правління ГО «Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» Олександр Кревський, інформує Дивись.Інфо.

За його словами, 17-18 березня 2016 року відбудеться Міжнародна конференція із медичного туризму: «Медичний туризм на Львівщині: розвиток, перспективи, плани та майбутнє»

«Цим заходом ми розпочинаємо рік медичного туризму і будемо проводити протягом року ще безліч схожих заходів, серед яких відбудуться в м. Моршин і Трускавці. Проведення конференції має на меті об'єднати ідеї туристичних операторів, представників медичної галузі та експертів із можливостями, знаннями та досвідом туристичної галузі задля успішної реалізації туристичної індустрії та політики, як в Україні, так і за кордоном», - сказав Олександр Кревський.

Голова ГО «Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» Ігор Мелех зазначив, що розвиток медичного туризму важливий, адже це один з нових видів туризму.

«На сьогоднішній день, медичний туризм  є ноу-хай у сфері туризму, який тільки розпочав розвиватися. Тому під час цього року будемо плідно співпрацювати із закордонними партнерами, а саме, із Білорусі і Польші, задля подальшого розвитку цього проекту», - сказав Ігор Мелех.

Додамо, що конференція відбудеться в готелі «Нота Бене», який розташований за адресою: м. Львів, вул. В. Поліщука, 78 а.

Також пропонуємо програму проведення конференції:

09.45-10.15 - Реєстрація учасників
10.20-13.00
Вітальні промови:
Шпаковський Микола Михайлович - помічник-консультант Народного депутата України Богомолець Ольги Вадимівни, голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я
Козін Сергій Васильович - помічник Народного депутата України Сисоєнко Ірини Володимирівни, заступника голови Комітету з питань охорони здоров'я Верховної Ради України, керівник офісу управління проектами "Лікування за кордоном" та "Медичний туризм в Україні"
Танюшкіна Ольга Петрівна - головний спеціаліст високоспеціалізованої медичної допомоги управління надання медичної допомоги дорослим Департаменту медичної допомоги Міністерства охорони здоров’я України
Янишевська Віолетта Володимирівна - президент Української Асоціації медичного туризму, віце-президент Всесвітньої Асоціації Медичного Туризму
Антошик Ростислав Олегович - директор готельного комплексу «Нота Бене»
Мелех Ігор Богданович - голова правління Громадської організації «Центру сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області»
Пленарне засідання:
Гарвардт Олена - головний операційний директор COO «NeXeN Group» (тема виступу: «Стратегії та інструменти збільшення ROI лікувально-оздоровчої зони відпочинку, підвищення впізнаваності бренду лікувально-профілактичних об'єктів на внутрішньому і міжнародному споживчих сегментах»)
Янишевська Віолетта Володимирівна - президент Української Асоціації медичного туризму, віце-президент Всесвітньої Асоціації Медичного Туризму (тема виступу: «Україна в глобальному світі медичного туризму. Тенденції та перспективи»)
Кревський Олександр Олександрович - перший заступник голови правління Громадської організації «Центру сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» (тема виступу: «Значення та роль медичного туризму на Львівщині та в Україні»)
13.00-14.00
Секція стоматологів та ортодонтів:
Дрогомирецька Мирослава Степанівна - президент Асоціації ортодонтів України
14.00-15.00
Секція із туристично-інформаційними центрами:
Гаврилова Яніна Юріївна - директор ДП «Навчально-консультаційного центру по туризму» Міністерства культури України
18 березня 2016 року
10.00-12.00
Секція по медичному страхуванню:
Аліна Бойчук - директор Південно-Західного регіонального управління «PZU Страхова група в Україні» (тема виступу: «Страхова медицина

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: