ІА «Дивись.info» розширилась на всю Західну Україну та змінила редакцію

2016-05-11-d-info-billboard (1)

Інформаційні агенція «Дивись.info» змінила концепцію та розширилась на регіони Західної України. Також змінились дизайн та функціональне наповнення сайту агенції. Наразі на сайті тривають технічні роботи.

Інформаційна агенція «Дивись.info» змінила концепцію та розширилась на регіони Західної України. Також змінились дизайн та функціональне наповнення сайту агенції. Наразі на сайті тривають технічні роботи.

Крім візуального оформлення сайту, змінився також склад редакції, власників та керівництво інформаційної агенції. Ресурс очолила Наталія Улинець, одна із співвласників «Дивись.info», спеціаліст із комунікацій та засновник PR – агенції «Перфектні Рішення».

«Зробити інформаційну агенцію - це логічне продовження моїх медіа-проектів, якими займаюсь багато років. Ми розробляли цей сайт декілька місяців і маємо конкретне бачення, яким він має бути вже за рік, чого маємо досягти. Зараз сайт працює у тестовому режимі. Офіційне відкриття плануємо вже вкінці місяця, коли завершимо всі юридичні документи.

Що нас вирізнятиме поміж інших сайтів в регіоні? Це пріоритетність цифрової журналістики – потужна рубрика «інфографіка» та мультимедійність.

Всі ж цікавляться, то хто купив сайт? Адже, шукають там політиків, депутатів, партії.  На щастя, їх там нема. Моїми партнерами є міжнародна телекомунікаційна компанія. Ми обоє проявили інтерес до інвестування сайту, дивлячись на ресурс, як на медіа бізнес»,  - коментує Наталя  Улинець.

ІА «Дивись.info» розширилось на Закарпатську, Івано-Франківську, Волинську, Тернопільську, Рівненську та Чернівецьку області на умовах агрегації новин. Крім того, розширився склад редакції. Незабаром склад буде представлений у відповідному розділі оновленого сайту.

«Крім змін візуальних у «Дивись.info» змінилась і суть, ми додали агрегацію з інших регіонів, маємо хороший функціонал, ідеї цікавих проектів і молоду команду, яка прагне надавати аудиторії якісний продукт. На жаль, нерідко ЗМІ стають подібними на прес-служби партій чи конкретних людей із владі. Наша конкурентна перевага в тому, що ми від цього вільні», - говорить головний редактор «Дивись.info» Валерія Дубова.

Вже у найближчі дні ІА «Дивись.info» подасть детальнішу інформацію про засновників і склад редакції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: