Синютка запропонував інвесторам із Саудівської Аравії збудувати на Львівщині завод

Сьогодні, 19 липня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з генеральним директором «Юнайтед Фермерз Холдинг» Королівства Саудівської Аравії Доктором Саад Халілом.

Сторони обговорили можливості збільшення обсягів інвестицій у агропромисловий комплекс регіону.

«Для нас важливо, що люди, які повірили у Львівщину і бачать тут розвиток бізнесу, сьогодні з нами. Я мав можливість бути на вашому підприємстві, бачив ваші інвестиції, спостерігав як ви налагодили виробництво – це заслуговує найвищої похвали», - зазначив Олег Синютка.

«Земельний банк нашої компанії складає 42 тис га сільськогосподарських земель у сільських радах Кам’янко-Бузького, Самбірського, Старосамбірського, Радехівського, Бузького, Сокальського і  Дрогобицького районів Львівської області та Зборівського району Тернопільської області. У найближчі п’ять років плануємо розширитися до 100 тис га. Ми вирощуємо пшеницю, жито, кукурудзу, сою, цукровий буряк, картоплю і почали цього року вирощувати люцерну на зелений корм», - повідомив Доктор Саад Халіл.

Олег Синютка запропонував інвесторам збудувати на Львівщині новий завод для налагодження переробки і виробництва кінцевого продукту. На думку очільника області, такий замкнений цикл виробництва матиме добрий економічний зиск.

«Від вас потрібна ідея, проект і динамічне виконання, а ми гарантуємо швидке відведення земельної ділянки, погодження різноманітних служб проекту будівництва, дозвіл на початок робіт і введення в експлуатацію», - зауважив очільник області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: