Львів’яни «насолоджуватимуться» рекламою з Вікторією Анатоліївною до 1 серпня

13669595_1063874267034845_4651280825038342754_n

Все місто обклеєне різноманітними рекламними білбордами і сітілайтами із привітаннями такій собі Вікторії Анатоліївні. Редакція ІА Дивись.info дізналась дещо про цю пані, а також вияснила, скільки ж часу ці плакати «тішитимуть погляд» львів’ян.

Все місто обклеєне різноманітними рекламними білбордами і сітілайтами із привітаннями такій собі Вікторії Анатоліївні. Редакція ІА Дивись.info дізналась дещо про цю пані, а також з'ясувала, скільки ж часу ці плакати «тішитимуть погляд» львів’ян.

Провівши опитування на сайті ІА Дивись.info, журналісти з'ясували, що найбільше читачів цікавить запитання, хто ж така Вікторія Анатоліївна, яку вітають із численних білбордів. Як вдалося з’ясувати журналістам Дивись.info, Вікторія Анатоліївна прописана у Львові і її прізвище – Прокопивнюк. Жінка нещодавно відсвяткувала свій 34й день народження, про що й дізналося усе місто Лева.

Наші джерела припускають, що Вікторія Прокопивнюк є донькою колишнього очільника ДАІ Львова Анатолія Пропопивнюка. Однозначно підтвердити чи спростувати цю інформацію журналістам не вдалось, на жаль цей одіозний (з чуток) чоловік керував ДАІвцями у часи, коли в Україні ще не був популярним інтернет.

Водночас, наші джерела у рекламних колах поділились дуже цікавою інформацією. За цими даними, по Львову розміщено близько 1160 рекламних площин (білборди і сітілайти) із привітаннями Вікторії Прокопивнюк. І замовлені ці площини з 23 липня до 1 серпня. Цікаво, що оплачена ця реклама не на 10 днів, а на 2 тижні (саме такий мінімальний термін замовлення пропонують виробники зовнішньої реклами). Ще один цікавий факт: замовники викупили всі (!) вільні рекламні площини Львова, які могли надати  10 рекламних агенцій, що пропонують площини у Львові, при цьому, були орендовані навіть ті майданчики, які належать київським рекламним компаніям. Саме тому рекламні привітання бачили львів’яни і в центрі, і у спальних районах і навіть у передмісті.

Цікавими виходять підрахунки такої кампанії. Виходячи із середньої ціни одного білборда у Львові (1200грн.) і приблизної кількості цих привітань (нагадуємо, це близько 1160 штук) можемо припустити, привітання обійшлося замовнику в понад мільйон гривень (близько 1 300 000 грн.). Напевно, за таке велике замовлення можна отримати знижку, але навряд загальна сума склала менше як мільйон. На жаль, на головне запитання: хто ж і навіщо вирішив зробити такий подарунок, ми відповіді поки не маємо, її ще потрібно знайти.

Пропонуємо і Вам долучитись до нашого опитування!
[gravityform id="7" title="false" description="true"]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: