Садовий не виключає, що львівське сміття поїде за кордон (фото)

IMG_8646

Про це він заявив на позачерговій сесії ЛМР, яка триває сьогодні, 19 січня.

Міський голова Львова під час обговорення на сесії ЛМР заявив, що є напрацювання і попередні домовленості для вивезення пресованого сміття зі Львова. Водночас, він не уточнив, де саме погодились приймати львівське сміття і зауважив, що не виключає варіанту, що львівське сміття може поїхати за кордон, - повідомляє кореспондент Дивись.info з сесійної зали ЛМР.

Нагадаємо, сьогодні на позачерговій сесії депутати вирішують питання із катастрофічною ситуацією в місті з вивезення ТПВ. Водночас, став відомим проект рішення, яке пропонують погодити депутатам. У ньому йдеться про організацію тимчасових майданчиків для перевантаження і брекетування сміття. У рішенні пропонується організувати такі майданчики за наступними адресами: вул. Стрийська, вул. Городоцька, вул. Пластова, вул. Шевченка та вул. Персенківка.

Також у проекті рішення є пункт, у якому пропонується  надати ЛКП Львівспецкомунтранс дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для  перевантаження і брекетування сміття за наступними адресами: вул. Стрийська 193 (1 га) і вул. Шевченка, 327 (0,6 га).  Крім цього, проектом передбачено виділення ЛКП Львівспецкомунтранс 97 млн грн у статутний фонд для реалізації цих проектів.

Як ми повідомляли раніше, мер Перемишля (Польща) повідомляв про те, що йому телефонував Андрій Садовий із проханням забирати ТПВ зі Львова. «Він подякував за привітання, яке я йому надіслав і запропонував зустрітися в консульстві. Він мав до мене конкретну справу – хотів допомоги в проблемі сміття у Львові. Отака ситуація. Мене розвертають з кордону, а мер сусіднього міста, не знаючи цього, телефонує і просить про допомогу», – зазначив Роберт Хома на прес-конференції, присвяченій забороні в'їзду в Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: