Синютка обіцяє очистити Львів від сміття за 7 днів

IMG_2517

Про це стало відомо на нараді обласної комісії з надзвичайних ситуацій, яку очолює голова ЛОДА Олег Синютка.

Як повідомляє кореспондент Дивись.info із засідання комісії, за словами Олега Синютки, низка полігонів ТПВ на Львівщині готові прийняти відходи зі Львова.

Серед міст, які Олег Синютка назвав як такі, що можуть прийняти львівське сміття, були названі: Дрогобич, Миколаїв (Львівська обл.), а також Самбір.

На нараді вирішено, що сьогодні до кінця дня представники згаданих міст визначаться із конкретними об'ємами ТПВ, які будуть готові прийняти. Разом із тим, компанії-перевізники сміття задекларували готовність вивезти накопичені відходи у термін від 1 до 7 днів, залежно від кількості переповнених майданчиків у Львові.

Читайте також: Уряд готовий допомогти Львову у врегулюванні ситуації з утилізацією відходів, – прем’єр

Як наголошує Олег Синютка,мова йде про одноразове очищення міста, а далі  це питання має контролювати міська влада Львова.

Водночас, як заявив після наради очільник ЛМР Андрій Садовий, він спілкувався із мерами зазначених міст і інформація про те, що вони готові приймати львівське сміття, не відповідає дійсності, а також ще раз наголосив, що у вирішення сміттєвої проблеми Львова має втрутитись держава.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: