Комунальники розповіли керівництву Львівщини, як вирішити сміттєву проблему

DSC_8631_1491407599_613x409.09280500521_3_0
Фото: прес-служба ЛОДА

Депутати заслухали звіт директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Назарія Романчука, а також директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергія Бабака щодо вирішення сміттєвої проблеми.

Депутати заслухали звіт директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Назарія Романчука, а також директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергія Бабака щодо вирішення сміттєвої проблеми.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Ми двічі координували вивезення сміття із переповнених сміттєвих контейнерів міста. Як бачимо, у січні  за нашого сприяння вивезено 2400 тонн відходів, а це 356 переповнених майданчиків твердих побутових відходів, а у березні ще більше сміття – 3500 тонн із 599 майданчиків», – повідомив Назарій Романчук.

За його словами, для вирішення проблеми зі сміттям у Львові та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища було створено робочу групу за участю фахівців, яка розробила цілий комплекс першочергових протиаварійних заходів на Львівському полігоні, а також щодо його закриття та рекультивації. Але не було відповіді із боку влади міста Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: