У Львові знайомили з новою продукцією світового виробника автоакумуляторів (фото)

1 (6)

У Львові відбулася всеукраїнська конференція присвячена всесвітньо відомим брендам акумуляторів TAB і Topla, яку організувала офіційний дистриб'ютор продукції TAB в Україні – компанія «Авто Стандард Груп».

Корпорація TAB зі Словенії заснована в 1965 році, в регіоні  де більш ніж 350 років займалися видобутком та обробкою свинцю. Впродовж перших 15 років компанія була партнером відомої шведської фірми TUDOR, а в 1980 році самостійно налагодила розробку і виробництво свинцево-кислотних акумуляторів. Сьогодні корпорація TAB випускає стартерні та  промислові батареї на 3 заводах, які розташовані у Словенії та Македонії.

Уже понад 35 років батареї цієї марки постачаються складальні конвеєри провідних  автовиробників. Акумуляторні батареї компанії TAB відомі в усьому світі і користуються великим попитом в Європі, Азії та Америці.

 

«Наша компанія виготовляє акумулятори вже понад 50 років. На українському ринку ми присутні ще з 90-х років. Зараз ми продаємо в Україні близько 100 тисяч  стартерних батарей. Це 7-8% українського ринку. Ми намагаємося забезпечити українців хорошим товаром за хорошою ціною. Сьогодні у Львові ми представляємо нашу нову продукцію, зокрема Stop & Go AGM. Це дійсно хороший продукт виготовлений за найновішими технологіями. Також я мав можливість відповісти на запитання наших клієнтів», - розповів генеральний директор TAB Богомір Аупріх.

До переваг TAB акумуляторів слід віднести: європейський підхід до стандартів безпеки, тривалу експлуатацію за рахунок високо наукового підходу до розробки сплавів, високий пусковий струм і незначний рівень саморозряду, захисний механізм, який не допускає загоряння, сертифікація для роботи в холодну пору року, абсолютна герметичність, підвищена вібро- і ударостійкість, прийнятна ціна.

«З корпорацією TAB ми  працюємо вже понад 10 років, і є офіційним дистрибютором на всій території  України. Ми працюємо з широким асортиментом їхньої продукції, а це акумулятори для легкових, вантажних автомобілів, та спецтехніки. Цей виробник використовує  найновіші технології, дотримується всіх європейських стандартів якості та екологічних норм. Сьогодні до нас приїхали клієнти з усієї України, щоб  почути про новинки продукції компанії», - розповіла керівник відділу зовнішньоекономічного компанії «Авто Стандард Груп» Адріана Філь.

промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: