У Рівному під час 30-градусної спеки немовля ледь не задихнулося в авто (фото)

20245553_1915442432057615_8090783695538843149_n

Патрульні Рівного визволили немовля із зачиненого авто під час 30-градусної спеки

.

Про це інформує Патрульна поліція Рівного.

Про немовля віком близько 5 місяців, яке плаче на передньому сидінні зачиненого авто Peugeot під прямими сонячними променями, патрульним повідомили очевидці. Це сталось 20 липня, близько 17-ї години, на Тихій вулиці.

Небайдужі громадяни навіть намагались самотужки відчинити авто, але не впорались, тому зателефонували спецлінії 102.

На місці події поліцейські вирішили негайно відчиняти авто, адже була загроза здоров'ю та життю дитини. Авто відкрили, натиснувши вниз на переднє праве скло, причому анітрохи не пошкодили транспортний засіб.

Заплакане й мокре маля забрали з авто й одразу ж викликали швидку медичну допомогу. Згодом повернулась 33-річна мати немовляти. Вона сказала, що її не було лише кілька хвилин, однак очевидці наполягали на тому, що дитина була зачинена протягом щонайменше півгодини.

Лікарі оглянули малечу й запевнили, що загрози життю дитини немає, але є підвищення температури. Лікарі підтвердили: якби не швидка реакція небайдужих громадян і поліцейських, наслідки могли б бути більш тяжкими.

Патрульні повідомили про ситуацію начальника відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Рівненській області, відібрали пояснення свідків та матері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: