Львівські десантники на день ВДВ показали техніку, з якою воюють на передовій (фото)

IMG_7137

Сьогодні, 2 серпня, в Україні святкують 25 річницю створення Високомобільних десантних військ. З цієї нагоди у частині 80-ї бригади пройшли урочистості та показ бойової техніки.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

Американські «Хамві», танки, БТРи і навіть пересувна пральня,  які були на передовій, показали львів’янам десантники з 80-ї бригади. Уся ця техніка побувала на лінії фронту та виконувала бойові завдання, на деяких машинах досі є сліди від уламків та куль.

Також військові показали деякі з видів зброї, із якими воювали на Донбасі, серед них автомати, гвинтівки, кулемети та інша зброя.

Крім цього, з нагоди дня ВДВ, у частині провели урочистості із нагородженням військових та показовими заняттями з бойової підготовки. Вже традиційно урочистості розпочалися із хвилини мовчання за загиблими побратимами та з покладання квітів до стели пам'яті, що встановлена в частині.

Під час заходів очільники міста та області провели нагородження військових, а діти влаштували концерт.

До слова, один із українських десантників, що живе зараз у Львові, буде брати участь у Іграх Несконерих (Торонто, Канада) у складі національної збірної. Роман Панченко служив у 25-й бригаді і був поранений у зоні АТО. Після лікування перебрався до Львова і пройшов відбір до збірної команди України на змагання Ігри Нескорених. Детальніше про нього читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: