Нові конкурси на перевізників будуть оголошені лише після завершення судів, - Бабак

unnamed (21)

Нові конкурси на перевізників для міських автобусних будуть оголошені лише після завершення судів. Про це у коментарі кореспонденту Дивись.info розповів заступник міського голови Львова Сергій Бабак. «Конкурси мають бути і вони вже мали бути, але вони заблоковані судовими рішеннями. Тому поки не буде розблоковано в судовому порядку, ми не можемо проводити конкурси. Йдуть апеляції, опротестування. Якщо ми владнаємо все в судовому порядку і буде отримано рішення про можливість проведення конкурсу, вони будуть оголошені, якщо судова заборона далі буде діяти, звичайно ні. Станом на зараз ми не можемо чітко сказати, що у жовтні будуть конкурси. У жовтні завершуються угоди в кількох перевізників, але в судовому порядку заборонено проведення конкурсів, тому ми будемо діяти в залежності від того які будуть рішення суду» - заявив СергійБабак.

Нові конкурси на перевізників для міських автобусних будуть оголошені лише після завершення судів.

Про це у коментарі кореспонденту Дивись.info розповів заступник міського голови Львова Сергій Бабак.

«Конкурси мають бути і вони вже мали бути, але вони заблоковані судовими рішеннями. Тому  поки не буде розблоковано в судовому порядку, ми не можемо проводити конкурси. Йдуть апеляції, опротестування. Якщо ми владнаємо все в судовому порядку і буде отримано рішення про можливість проведення конкурсу, вони будуть оголошені, якщо судова заборона далі буде діяти, звичайно ні. Станом на зараз ми не можемо чітко сказати, що у жовтні будуть конкурси. У жовтні завершуються угоди в кількох перевізників, але в судовому порядку заборонено проведення конкурсів, тому ми будемо діяти в залежності від того які будуть рішення суду», - заявив Сергій Бабак.

Нагадаємо, депутат ЛМР Петро Адамик заявив, що у жовтні будуть проведені конкурси на визначення перевізників на міських автобусних маршрутах Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: